Wimperextensions zijn kunstwimpers die we een voor een op je eigen wimperhaartjes aanbrengen. Zeg eens eerlijk; wie wil er nu niet wakker worden met mooie, volle en gekrulde wimpers? Wimperextensions zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Ze verschillen in krul, kleur, dikte en volume. Samen kijken we welke wimperextensions het beste bij jou passen. We maken gebruik van super dunne en zachte extensions van natuurlijke materialen. Uiteraard zullen we altijd kijken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid die je wimpers kunnen dragen. Dit is per persoon verschillend.

Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je uitgebreid een adviesgesprek en kiezen we samen de juiste wimperextensions. Tevens krijg je een nabehandelings formulier mee.

Het is erg belangrijk om de extensions goed te reinigen en te verzorgen zonder olieproducten. Deze producten verkopen wij in de salon. Al onze producten zijn van oh my lash.

Wimperextensions One By One

Met de one by one techniek brengen we op elke wimperhaartje een extension aan voor een zeer natuurlijk effect. Deze extensions zorgen voor lengte en volume van je wimpers.

Wimperextensions 2-D tot 6-D

Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de Volume techniek. Ook wel de 2-D tot 6-D techniek. Bij deze techniek plaatsen we 2 tot 6 haartjes als een waaier op een natuurlijke wimper, wat nog meer volume creëert.

Lash Volume Lift

Een wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Met deze techniek liften we de wimpers met silicone rods. Door deze rods kunnen we elk los haartje behandelen en heb je geen wimperkrultang meer nodig.

Brow Shaping & Tinting

Bij een Brow treatment worden je wenkbrauwen in een mooie strakke natuurlijke vorm gebracht. Door de wenbrauwen te waxen, verven, shapen,en stylen creeren we de perfecte wenkbrauw die het beste past bij jouw gezicht past. Door de wenkbrauwen te verven geven we de wenkbrauwen meer volume. Er zijn verschillende kleuren en soorten verf op de markt. Hieronder een overzicht van onze verschillende soorten wenkbrauwverf. De beste keuze hangt af van jou wensen en van jouw natuurlijke wenkbrauw en haargroei dichtheid. Wij adviseren je tijdens de behandeling wat het beste bij jou past.

Classic

Dit is een regular wenkbrauwverf deze kleurt alleen de wenkbrauwharen. Blijft 4-6 weken zichtbaar op de haartjes. Geeft een luchtig en vooral natuurlijk resultaat.

Henna tint

Kleurt zowel de wenkbrauwharen als de huid. Blijft tot 7- 10 dagen op de huid en 4-6 weken in de wenkbrauwharen. Kan niet in combinatie met een brow lift.

Hybrid tint

Is de nieuwste trend!! Het is een langhoudende wenkbrauwverf!

Hoog gepigmenteerd en is stabieler van kleur dan henna. Blijft  tot 10 dagen op de huid  en tot 7 weken in de haren.

Het is Ammonia vrij, droogt de haren niet uit en kan dus in combinatie met een browlift worden uitgevoerd.

Zeer geschikt voor wenkbrauwen die kale plekjes hebben en om asymmetrische wenbrauwen te corrigeren