Wimperextensions zijn kunstwimpers die we een voor een op je eigen wimperhaartjes aanbrengen. Zeg eens eerlijk; wie wil er nu niet wakker worden met mooie, volle en gekrulde wimpers? Wimperextensions zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Ze verschillen in krul, kleur, dikte en volume. Samen kijken we welke wimperextensions het beste bij jou passen. We maken gebruik van super dunne en zachte extensions van natuurlijke materialen. Uiteraard zullen we altijd kijken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid die je wimpers kunnen dragen. Dit is per persoon verschillend.

Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je uitgebreid een adviesgesprek en kiezen we samen de juiste wimperextensions. Tevens krijg je een nabehandelings formulier mee.

Het is erg belangrijk om de extensions goed te reinigen en te verzorgen zonder olieproducten. Deze producten verkopen wij in de salon. Al onze producten zijn van oh my lash.

Wimperextensions One By One

Met de one by one techniek brengen we op elke wimperhaartje een extension aan voor een zeer natuurlijk effect. Deze extensions zorgen voor lengte en volume van je wimpers.

Wimperextensions 2-D tot 6-D

Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de Volume techniek. Ook wel de 2-D tot 6-D techniek. Bij deze techniek plaatsen we 2 tot 6 haartjes als een waaier op een natuurlijke wimper, wat nog meer volume creëert.

Lash Volume Lift

Een wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Met deze techniek liften we de wimpers met silicone rods. Door deze rods kunnen we elk los haartje behandelen en heb je geen wimperkrultang meer nodig.

Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Lash Botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers met als resultaat gezonde en zichtbaar dikkere en langere wimpers.

Henna Brows

Wenkbrauwen verven met henna is een methode om de wenkbrauwen op te vullen en de kleur van de wenkbrauwen te doen herleven. Hiermee verbeter je de uitstraling van het gezicht.

Het gebruik van Henna is ook geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Zeer geschikt voor vrouwen waarbij normale verf niet lang houdt.

page1image1298560336

Bij de Henna Brow treatment kun je kiezen uit verschillende kleuren. De henna blijft ongeveer tot 14 dagen op de huid zitten en ongeveer 5 weken in de haren, afhankelijk van het huidtype en de nazorg. Voor een blijvend effect is er wel enige nazorg nodig zoals;

*niet overmatig wassen,
*niet teveel crèmes, tonics en op alcohol gebaseerde producten gebruiken,

* geen blootstelling aan chloor-, zwembad of zout water. Deze zaken verminderen de duur en de pigmentatie van het product. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide.

Wenkbrauwen epileren/verven

U kunt bij Zandes Beautycare ook terecht voor losse behandelingen.

Wenkbrauwen te waxen/epileren.
Behandeltijd: 15 minuten
Prijs: € 12,50

Wenkbrauwen verven
Behandeltijd: 15 minuten
Prijs: € 12,50