Alle Facial treatments zijn gericht op huidverbetering en resultaat. De huid verbeterende gezichtsbehandelingen zijn volledig op maat. Afgestemd op jouw huidbehoefte én wensen die blijken uit de consultatie/intakegesprek en Facemapping/huidanalyse.

ProSkin is een gezichts huidbehandeling gericht op het verbeteren van de huid. Of je nu huidveroudering en pigmentschade wilt aanpakken of onzuiverheden wilt verminderen, deze behandeling passen wij aan op jouw persoonlijke huidconditie en wensen.

We introduceren tijdens deze huidverbetering behandeling intensief werkende serums in combinatie met handapparatuur voor een optimaal resultaat.

De huidverbetring behandeling is een ideale opstap naar specialistische huid zoals ProSkin Expert Active, Pro Bright treatment, Pro Power Peel.

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.
Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Huidverbetering en échte resultaten, dat is wat telt.

Een gezonde huid staat voorop.
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een ‘gezonde, mooie huid’ krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

Hoogwaardige ingrediënten.
Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Daarom gebruikt Dermalogica nooit gangbare ingrediënten zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen kunnen uitdrogend en verstoppend werken op de huid en kunnen irritaties veroorzaken. Daarnaast gebruikt Dermalogica enkel hoogwaardige ingrediënten waarvan is bewezen dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid. Dat bewijs is niet alleen geleverd door jarenlang onderzoek, maar ook door ruim 100.000 schoonheidsspecialisten die wereldwijd met de producten van Dermalogica werken.

Formules

page1image800668224

Al onze formules zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen (parfumvrij), minerale oliën, lanoline en S.D. alcohol.

Vegan

page2image803310944

Op de Skin Perfect Primer SPF30 na, zijn al onze producten vegan.

Dierproefvrij

page2image800319584

Wij zijn trots op onze dierproefvrije geschiedenis. We zijn officieel erkend als dierproefvrije organisatie door PETA en Leaping Bunny.

Glutenvrij

page2image800318848

Alle Dermalogica formules zijn glutenvrij en geschikt voor mensen met een glutenintolerantie of coeliakie.

Parabenen Vrij

page2image803311744

We hebben actief onze producten geherformuleerd om deze allemaal parabeenvrij te maken.