Je handen zijn, na je gezicht, het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen en nagels voor de perfecte uitstraling. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats, daarom werken met de producten van Cuccio

 

 • Manicure
  Voor een korte, maar krachtige Pro Spa beleving
  Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, handmassage en luxe handcrème.
 • Spa Manicure
  Handbadje met soak, nagels vijlen, handscrub, nagels verzorgen, nagelriemen verzorgen, handmassage, luxe handcrème.
 • Spa Manicure de Luxe
  Handbadje met soak, nagels vijlen, handscrub, nagels verzorgen, nagelriemen verzorgen, onderarmen en handmassage, luxe handcrème en lakken met Cuccio gelpolish.
 • Acryl/Gel nagels
  Het gebruik van zowel gel als acryl is een goede methode om nagels te verlengen, verharden en modelleren. Gel nagels zijn zacht, buigzaam en flexibel, hierdoor breken ze minder snel. Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels. Ze hebben een glanzend oppervlak. Acrylnagels zijn enorm stevig en daardoor minder kwetsbaar.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen en behoeften en geven we advies op maat. Vanuit het intakeformulier maken we een behandelplan. In onze agenda kun je de verschillende behandelingen en prijzen zien.