Je handen zijn, na je gezicht, het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen en nagels voor de perfecte uitstraling. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats, daarom werken met de producten van OPI.

OPI Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Voor de ontwikkeling van deze lijn, de eerste in zijn soort, is OPI een samenwerking aangegaan met dr Zena Gabriel, vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productielijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor ultieme wellness beleving, zowel in de salon als thuis.

 • Manicure
  Voor een korte, maar krachtige Pro Spa beleving
  Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, handmassage en luxe handcrème.
 • Spa Manicure
  Handbadje met soak, nagels vijlen, handscrub, nagels verzorgen, nagelriemen verzorgen, handmassage, luxe handcrème.
 • Spa Manicure de Luxe
  Handbadje met soak, nagels vijlen, handscrub, nagels verzorgen, nagelriemen verzorgen, onderarmen en handmassage, luxe handcrème en lakken met OPI gelcolor.
 • Acryl/Gel nagels
  Het gebruik van zowel gel als acryl is een goede methode om nagels te verlengen, verharden en modelleren. Gel nagels zijn zacht, buigzaam en flexibel, hierdoor breken ze minder snel. Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels. Ze hebben een glanzend oppervlak. Acrylnagels zijn enorm stevig en daardoor minder kwetsbaar.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen en behoeften en geven we advies op maat. Vanuit het intakeformulier maken we een behandelplan. In onze agenda kun je de verschillende behandelingen en prijzen zien.