Face Mapping® Tijd: 10 minuten
Face Mapping® is een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht te analyseren. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Dermalogica gelooft dat het kennen van je huid de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom maken wij gebruik van ons unieke concept Face Mapping®.

Wat is Face Mapping®?
Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij we de gezichtshuid indelen in zones. We analyseren met deze methode elke zone nauwkeurig en brengen de huidconditie in kaart. Door Face Mapping® is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Hoe vaak zou je een Face Mapping® moeten ondergaan?
Wij raden aan om je gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie- en behoefte! Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gedurende bepaalde periodes van het jaar nodig zijn om met grotere regelmaat een booster en/of masker te gebruiken voor voldoende hydratatie.

FaceFit: tijd 10 minuten
FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid.
Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook zetten we apparatuur in om het resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment geeft de huidexpert ook gepersonaliseerde tips en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

Skin Bar: Tijd 10 minuten
Neem plaats aan de Skin Bar en gun jezelf een miniworkshop huidverzorging in slechts 10 minuten.

Ben je benieuwd wat de producten van Dermalogica kunnen betekenen voor jouw huid? Neem dan plaats aan de Skin Bar en gun jezelf een miniworkshop huidverzorging. Probeer vrijblijvend alle producten uit het assortiment van Dermalogica met behulp van een huidexpert. Loop ieder moment van de dag binnen en try before you buy!

ProSkin 30: Tijd 30 minuten
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: we passen de behandeling volledig aan op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien nodig maken we ook gebruik van (hand)apparatuur.

ProSkin 60: Tijd 60 minuten
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

We stemmen de behandeling volledig af op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. We maken tijdens de behandeling gebruik van professional-only producten en indien nodig, zetten we (hand)apparatuur in.

ProSkin 60 Expert Active: Tijd 60 minuten
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling maken we onder andere gebruik van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.

Ook maken we gebruik van hoogactieve serums en zetten we, indien gewenst, hoogwaardige apparatuur in, waaronder Microdermabrasie en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Pro Bright 45 (seizoensbehandeling)
Pro Bright skin treatment is een hoog intensieve, skin treatment in 3 modules die de opname van vitamine C in de huid gaat boosten. 3x meer Vitamine C tijdens jouw behandeling. Een heldere huid in 45 minuten.